Ψηφιακά Συστήματα

 • Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας  για βελτίωση της ποιότητας των εξετάσεων μας,  βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε για την αναβάθμιση του λογισμικού και των τριών φορητών ψηφιακών μας  συστημάτων.
 • Οι αναβαθμίσεις  έλαβαν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις  σωστής  χρήσης και καλής λειτουργίας.

  Εξακολουθώντας να είμαστε  πρωτοπόροι στον τομέα των  κατ’ οίκον ακτινογραφήσεων σας ενημερώνουμε  για την ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ, προς το παρόν, απόκτηση   Νέου Εξειδικευμένου και Αποκλειστικά Φορητού Ψηφιακού Συστήματος, από αξιόπιστη και με πολυετή παρουσία  στον χώρο προμηθεύτρια εταιρεία, για Πλήρη Ψηφιακή Επεξεργασία των  εξετάσεων και  απόδοση Υψηλότατης Ποιότητας  Ακτινογραφιών κατ ’οίκον.

  Επίσης με μεγάλη μας χαρά σας πληροφορούμε για την απόκτηση νέου φορητού Υπερήχου υψηλής ανάλυσης και διαγνωστικής αξίας του οίκου GE, το πασίγνωστο μοντέλο LOGIQ E καθώς και του σταθερού Υπέρηχου υψηλής ανάλυσης και διαγνωστικής αξίας του οίκου GE, .LOGIC S7 PRO.

  Ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός ανανεώνεται συνεχώς ως χρήσιμο οπλοστάσιο στα έμπειρα χέρια μας με γνώμονα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς μας.

   

  Σας ευχαριστούμε.